CONSTANTIN SI ELENA
Destinatie

Cele mai bune oferte cazare la hoteluri din Constantin si Elena Bulgaria - Vacante 2024

Constantin si Elena descrierea statiunii

Constantin si Elena Bulgaria este cea mai veche statiune din tara vecina si este construita intr-un parc natural. Se afla la distanta egala de Varna si Nisipurile de Aur, la aproximativ 9 km si la 275 Km de Bucuresti.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei stațiuni este combinația de ape minerale curative si climatul marii care asigura vacante relaxante.

Statiunea s-a dezvoltat in special datorita apelor termale din zona care ofera multiple posibilitati de tratament si de relaxare si proceduri SPA in extra-sezon.

Aici se gasesc sapte izvoare minerale cu o adancime cuprinsa între 1800 si 2000 m, iar temperatura apei minerale este cuprinsă între 40-60 grade C.

Cele mai bune oferte de cazare din  Constantin si Elena sunt hotelurile All Inclusive care  sunt asezate in imediata apropiere a plajei.

Aici gasim doua dintre cele mai noi hoteluri de 5 stele Bulgaria, Astor Garden si Aquahouse Hotel.

Plaja din Constantin si Elena este destul de ingusta si despartita pe alocuri de stanci. Plaja din statiune are nisip fin, se intinde pe o lungime de 3,5 kilometri.

Este inconjurata de copaci si verdeata si are, pe alocuri, izvoare geotermale care se varsa direct in mare. Multe plaje sunt geotermale. Faceți SPA si plaja, alaturi de aerosolii atat de binefacatori!

Solicita oferta