DUNI Statiune Family Friendly
Destinatie

Cele mai bune oferte cazare la hoteluri din Duni Bulgaria - Vacante 2024

Duni - descrierea statiunii

Duni se afla la 37 de kilometri de Burgas, la 7,5 kilometri de Sozopol si la 352 kilometri distanta de Bucuresti. Este una dintre cele mai indepartate statiuni de Romania.

Duni, este o mini statiune cu hoteluri all inclusive, este formata dintr-un complex de 4 hoteluri si un holiday village (sat de vacanta). Duni Royal Resort Bulgaria  are circuit inchis, astfel ca doar turistii cazati intr-unul dintre hotelurile de aici au acces in resort.

Si in 2023, Duni este o statiune pentru un sejur all inclusive cu familia, daca iti doresti  vacante pline de liniste si relaxare. Este situata pe o fasie de plaja care se intinde pe 4.5 kilometri si cu o latime de 100 de metri.

Turistii cazati in Duni se pot bucura si de prezenta unui Aqua Park. Se pot practica o  varietate de activitati sportive,  sunt multe programe de animatie si alte activitati pentru copii. 

Cele mai bune oferte de cazare  din Duni sunt reprezentate de hotelurile de 5 stele (Marina Royal Palace, Marina Beach) care sunt amplasate chiar pe plaja lata cu nisip fin.

Golful care gazduieste Duni Royal Resort este ferit de valuri mari si are apa de mica adancime, are intrarea lina in mare. Este acoperita cu nisip fin, fiind dotata cu  sezlonguri si umbrele .

Solicita oferta