ELENITE LUX si liniste
Destinatie

Cele mai bune oferte cazare la hoteluri din Elenite Bulgaria - Vacante 2024

Elenite - descrierea statiunii

Elenite se afla la doar 330 km de Bucuresti, daca venim prin Ruse - Razgrad. Este o statiune luxoasa si linistita, aleasa in special de cei care vor sa isi petreaca vacantele ca sa se odihneasca.

Elenite Bulgaria singura statiune orientata complet spre sud oferind turistilor o priveliste de neuitat la rasaritul soarelui. Este inconjurata de vegetatie si zone impadurite care sporesc calitatea aerului.  Elenite da posibilitatea la plimbari in  linistite intr-o zona ferita de zgomot si multimi de turisti. 

In Elenite vei gasi numai cazare all inclusive, intr-un complex turistic format din 5 hoteluri si o zona de holiday village. Vilele sunt amplasate in oglinda si coboara de pe deal inspre plaja.

 Dintre hoteluri exista un hotel de 5 stele, Royal Castle, hotel Ultra All Inclusive, care ofera cele mai bune servicii din zona.  

Toate hotelurile au acces la Aqua Park Atlantida ceea ce permite turistilor  sa se bucure de distractie alaturi de familie si prieteni.

Plaja Elenite are nisip fin si atat portiuni late, cat si portiuni mai inguste. Intrarea in apa este treptata, insa nu la fel de lina ca in alte statiuni (spre exemplu DuniSunny Beach sau Albena).

Din Elenite poti face excursii de o zi in Sunny Beach (10 km), sau in Nessebar (14 km).

Hotel Royal Castle Elenite

Este situat pe o colina, la 300 de metri de plaja, ofera o priveliste spectaculoasa asupra golfului.

Royal Castle si-a propus sa fie varful de lance al complexului, oferind cazare ultra all inclusive in Elenite.

Reprezinta o atractie pentru cei mai pretentiosi turisti ofera conditii si facilitati de lux pentru cei ce-si doresc o vacanta deosebita.

A fost proiectat sa satisfaca cele mai pretentioase gusturi cu o linie arhitecturala, care da impresia ca te afli intr-un adevarat castel. Este o alegere potrivita pentru o vacanta relaxanta pe litoral Bulgaria.

Solicita oferta