KAVARNA
Destinatie

Cele mai bune oferte cazare la hoteluri din Kavarna Bulgaria - Vacante 2024

Kavarna - descrierea statiunii

Kavarna se afla la o distanta de 309 kilometri de Bucuresti, este o statiune mica de pe litoral Bulgaria. Este localizata in golful cu acelasi nume in care se gaseste si un port pentru iahturi.

Portiunea dintre Balcic, Kavarna si Topola gazduieste in prezent terenuri de golf profesionist, zona fiind recunoscuta si apreciata de practicantii acestui sport.

Din Kavarna se pot face excursii si catre alte statiuni din Bulgaria cele mai apropiate fiind Albena si Nisipurile de Aur.

In Kavarna turistii  gasesc cele mai bune oferte de cazare  in  hoteluri de diferite categorii, in conditii de pensiune variate. Din Kavarna  se pot face excursii catre diferite obiective, in imediata apropiere fiind Cap Kaliakra, dar si dealul Chirakman.

Turistii care vin sa isi petreaca vacantele in zona Kavarna pot sa se bucure si de atractiile de la Aqua ParkTopola.

Plaja Kavarna este destul de ingusta si are o portiune acoperita de un ponton, dar si o portiune cu plaja de nisip si intrare lina in apa.

Complex White Lagoon

Complexul White Lagoon de langa Balchik este unul dintre cele mai bune hoteluri raport calitate/pret de pe litoralul bulgaresc. Amplasat intr-un golf linistit, pe malul marii complexul se afla langa Balchik (5 km).

White Lagoon ofera cazare all inclusive in mai multe corpuri de cladire de 3, 4 si 5 stele.

Are numeroase piscine, printre care si doua infinity pool, un miniaquapark. White Lagoon ofera servicii de masa de calitate, dar si programe de animatie si divertisment.

 White Lagoon Resort este preferat  de cei care aleg sa petreaca o vacanta all inclusive, intr-o zona linistita la malul marii in Bulgaria.

Aqua Park Topola Bulgaria

Atractii Aqua Park Topola:

Wave Pool piscina cu valuri  distractie pentru intreaga familie.

Water Castle complex de stropitori, tobogane pentru cei mici.

Turbolence lungime 70m inaltime 15m. O aventura de neuitat pentru iubitorii de adrenalina si viteze mari.

Black Hole lungime 140m inaltime 12m. Cufunda-te in adancurile intunericului si a necunoscutului, plutind pe apa, simtind fiecare intorsatura a toboganului.

Niagara lungime 55m inaltime 12m. Cascada de adrenalina, viteza si senzatii puternice.

Free Fall lungime 30m inaltime 9m. Simtiti stransoarea apei, auziti suieratul aerului si imbinati-va cu sentimentul de libertate.

Aqua Tube lungime 50m inaltime 9m. Simtiti fiecare curba a toboganului in timp ce accelerati treptat ritmul vitezei pana la accelerarea la infinit si dincolo.

Solicita oferta