KRANEVO
Destinatie

Cele mai bune oferte cazare la hoteluri din Kranevo Bulgaria - Vacante 2024

Kranevo - descrierea statiunii

Kranevo Bulgaria este o statiune de dimensiuni reduse se afla la doar 4 kilometri de Albena, si la 300 kilometri de Bucuresti.

Se adreseaza in special familiilor cu copii sau celor care cauta sa evite aglomeratia si doresc sa aiba parte de liniste in vacante.

Kranevo ofera cele mai bune oferte de cazare pentru anul 2024, hoteluri care ofera doar cazare, pana la hoteluri cu All Inclusive.

Plaja Kranevo se intinde pe o lungime de 6 kilometri fiind o plaja cu nisip fin si curat. Are o latime de aproximativ 100 de metri si are intrare lina in mare ideala familiilor cu copii.

Din Kranevo poti sa ajungi repede in Albena sau Nisipurile de Aur in cazul in care doresti intr-un loc mai animat.

Poti sa vizitezi orasul Balcic sau Castelul Reginei Maria (12 km), Capul Kaliakra si chiar orasul Varna (24 km).

Poti deasemenea sa vizitezi Rezervatia Naturala Baltata (200 hectare) se afla intre Kranevo si Albena care inconjoara valea raului Batovska. Aici intalnesti peste 260 de specii de plante, 35 de specii de mamifere si peste 180 de specii de pasari.

Traseul turistic care strabate rezervatia este potrivit pentru cei care doresc sa faca fotografii sau sa se plimbe cu bicicleta.

La doar 10 km de Kranevo se intinde Geranea Ecopark pe o suprafata imprejmuita de 7000 hectare. Geranea Ecopark este un loc unde se pot face plimbari in natura si plimbari ecvestre.

 

Hotel ECO Therma Village si Hotel Therma Palace

Complexul Therma Village include: 

✔ Hotel ECO Therma Village hotel de 5 stele.

✔ Hotel Therma Palace hotel de 5 stele.

✔ vile moderne cu doua etaje, situate la cativa metri de plaja amenajata a complexului.

 Therma Camp & Pool cladire speciala pentru cazare pentru sportivi si antrenorii acestora. 

Therma Village este locul perfect pentru cei care apreciaza si iubesc frumusetea naturii, recreerea activa si ecologia.

Hotelul Therma ECO Village Kranevo ofera cazare all inclusive in camere spatioase cu deschidere la plaja privata. Este unul dintre hotelurile apreciate de famiiile cu copii are diferite camere tematice si un loc de joaca special amenajat.

Hotelul Therma Palace Kranevo este situat la 300 m distanta de plaja privata. Este unul dintre hotelurile apreciate de iubitorii de SPA si wellness. Este un hotel all inclusive include o piscina exterioara si una interioara cu apa minerala, loc de joaca pentru copii.

In cadrul complexului gasim, centre SPA, bowling, piscina exterioara cu tobogane cu apa, piscina olimpica (50 m), terenuri de sport, o baza de calarie.

Black Sea Ice Arena, situata în complexul Therma Village, ofera facilitati moderne pentru practicarea: curling, hochei pe gheata si patinaj artistic. Este locatia ideala pentru multe tabere sportive de vara. Este adesea locul de desfasurare a concursurilor de hochei pe gheata, adunand echipe din întreaga lume.

Therma Village a fost creat în asa fel încat sa satisfaca nevoile tuturor turistilor, familiilor cu copii si sportivilor profesionisti deopotriva.

Geranea Ecopark Bulgaria

 

Ecoparcul este situat în apropierea satelor Obrochishte, Tsarkva și Lyahovo.

La Geranea Ecopark gasim o selectie impresionanta de animale, ele constituind o atractie pentru iubitorii de fotografie.

Sunt peste 300 de mistreti,170 de caprioare, 250 de mufloni, 50 de capre din Camerun, si multe alte specii.

Solicita oferta