Nessebar Istorie,relaxare,odihna
Destinatie

Cele mai bune oferte cazare la hoteluri din Nessebar Bulgaria Vacante 2024

Nessebar - descrierea statiunii

Nessebar se afla la 340 de kilometri de Bucuresti, si la doar 5 kilometri de celebra statiune Sunny Beach din Bulgaria. A fost numit „Perla a Mării Negre” si „Dubrovnik al Bulgariei”.

Cele mai bune oferte de cazare la hoteluri in Nessebar pentru anul 2024, sunt localizate in orasul nou. Aici gasim hoteluri All Inclusive care ofera  un raport calitate imbatabil. In orasul vechi sunt hoteluri mici, cu putine camere si de obicei ofera doar cazare cu mic dejun sunt preferate pentru vacante romantice.

 In Nessebar exista doua plaje principale. Prima dintre plaje este cea care uneste orasul cu statiunea Sunny Beach, este acoperita cu nisip fin, lata.

A doua plaja din Nessebar se afla in sudul statiunii si este denumita si South Nessebar Beach are nisip fin, dar este mai ingusta. Intre cele doua plaje principale din Nessebar se afla orasul vechi, construit pe o mica peninsula.

O alta atractie a zonei este Aqua Park Nessebar unde poti petrece momente de neuitat alaturi de familie si prieteni. Acesta pune la dispozitia vizitatorilor peste 60 de atractii, dintre care 38 sunt tobogane cu apa, impartite pe sase categorii.

In Orasul vechi poti vizita ruinele si bisericile, poti admira stradutele inguste, casele bulgaresti din perioada renasterii care sunt inca locuite. Poti sa te  relaxezi la terasele de aici sau poti gusta unele dintre cele mai bune si delicioase preparate culinare bulgaresti.

Aqua Park Nessebar

Aqua Park Nessebar are 6 zone cu atractii

 

 1. Zona easy Tornado, Whirpool si toboganele tip cascada.

2. Zona destinata copiilor, Insula comorilor si Regatul copiilor, atractii special concepute pentru copii.

3. Zona de piscine si rauri vei gasi un rau pentru rafting, un rau lenes, o piscina cu valuri artificiale, si piscina SPA.

4. Zona de relaxare  sunt corturi tip gazebo si baldachine.

 

5. Zona extreme :

Dragero cu 4 piste de curse,

Looping Rokets toboganele tip racheta cu traseu curbat,

Kamikaze,Freefall, Simulatorul de surf

King cobra,

Tsunami.

6. Zona fast and furious

Storm’s eye.

Zebra black hole,

Toboganul de rafting,

Volcano

Solicita oferta