Nisipurile de Aur Perla litoralului bulgăresc
Destinatie

Cele mai bune oferte cazare la hoteluri din Nisipurile de Aur Bulgaria - Vacante 2024

Nisipurile de Aur - descrierea statiunii

Nisipurile de Aur se afla la doar 330 km de Bucuresti. Are una din cele mai bune oferte de cazare Bulgaria pentru anul 2024. Este cea mai mare statiune din nordul litoralului Bulgaresc si a doua ca marime dupa Sunny Beach de pe intreg litoral Bulgaria.

Nisipurile de Aur este considerata o statiune de high-class, dispunand de o gama spectaculoasa de restaurante, hoteluri de lux, cazinouri.

Are un aspect de amfiteatru, cu mai multe linii de hoteluri, ce pornesc din zona de parc impadurita si ajung in zona de plaja. In zona de plaja sunt cele mai multe restaurante, baruri si cluburi care se afla de-a lungul promenadei care strabate statiunea.

Majoritatea hotelurilor din Nisipurile de Aur sunt hoteluri All Inclusive, care permit petrecerea unor vacante fara griji. Pe langa acestea sunt si hoteluri Ultra All Inclusive, care au o selectie fantastica de facilitati  de agrement (Aqua Park sau sporturi acvatice). 

In zona de nord gasim Hoteluri Family Friendly, hotelurile pe plaja, preferate de familile cu copii pentru vacante fara griji. Acestea ofera cazare Ultra All Inclusive sau cazare All Inclusive fiind situate pe malul marii intr-o zona linistita.

Plaja Nisipurile de Aur lunga de 4 kilometri, are o latime ce ajunge in unele portiuni pana la 100 de metri. Nisipurile de Aur Bulgaria a castigat “Blue Flag”, un important premiu international pentru resorturi. Premiul garanteaza ca plajele si marea sunt curate si nepoluate.

Hotelurile Grifid Nisipurile de Aur

Cu o vechime pe piata de peste de 20 ani, hotelurile lantului GRIFID sunt printre cele mai apreciate hoteluri din Nisipurile de Aur. An de an sunt cautate de tot mai multi turisti pentru calitate foarte buna a serviciilor de cazare, masa si animatie.

Din cele 8 hoteluri care ofera cazare in Nisipurile de Aur, 6 sunt de tip hotel Ultra All Inclusive. Hotelurile Metropol si Foresta sunt adults only si ofera  all inclusive premium respectiv all inclusive. Se adreseaza in principal familiilor cu copii, dar si cuplurilor sau grupurilor de prieteni cu un buget de vacanta mediu spre ridicat.

Hotelurile Grifid au un sistem UALL care surprinde prin calitatea si diversitatea bufetului suedez, combina diferite tipuri de bucatarii (internationala, bulgareasca, italieneasca, asiatica).

Concept Room (Vistamar, Marea si Encanto Beach)

In cadrul acestor hoteluri Vistamar, Marea si Encanto Beach regasim camere de tip Concept destinate adultilor. Sunt camerele situate intotdeauna la etajele superioare, cu cea mai buna vedere la mare, sunt cele mai luxoase camere din hotel. Au facilitati suplimentare: aparat de cafea cu capsule, seif gratuit, papuci, halate de baie si articole de toaleta marca RITUALS.

 Acces gratuit la locuri exclusive cum ar fi:

  terasa privata de pe acoperis la piscina Infinity din Encanto Beach.

  zona de plaja privata sau piscina infinita pentru adulti si zona de relaxare din Vistamar.

restaurantul The Beach Club direct pe plaja (Marea si Encanto Beach).

barul-restaurant privat de pe acoperis (Vistamar).

Avantaje hoteluri Grifid.

  sunt situate in prima linie de langa plaja sau in apropierea plajei (Bolero,Arabella).

 plaja privata  cu sezlonguri si umbrelute (toate hotelurile).

  bar pe plaja - Vistamar,Bolero,Encanto, Marea, Moko, Metropol.

acces gratuit la aqua park-ul din cadrul hotelului Grifid Bolero (pentru hotelurile Vistamar, Bolero si Arabella).

 

echipa de animatie dedicata celor mici.

spectacole de varietati pentru cei mari.

acces la zona de SPA din fiecare hotel (o parte dintre proceduri sunt contra cost).

  acces gratuit la restaurantele a la carte din fiecare hotel sau in sistemul Dine Around

Hotel Grifid Vistamar

 

Amplasat pe faleza din Nisipurile de Aur, Grifid Vistamar se prezinta ca un hotel de familie complet. Are un corp nou de cazare construit in 2019, iar celelalte doua corpuri sunt renovate complet. Are camere exclusiv pentru adulti si o piscina exterioara infinity, un restaurant-bar pe acoperis,dar si camere adaptate famililor cu copii.

Hotel Grifid Encanto Beach

 

Renovat in totalitate in 2016, Grifid Encanto este o locatie all season. Grifid Encanto este preferat de turisti pentru plaja si pentru centrul SPA & Wellness ultramodern, care ofera tratamente specifice si programe de relaxare. Piscinele acoperite cu apa incalzita si piscina infinity de pe acoperis deschid privelisti spectaculoase spre plaja si mare. Restaurantul de pe plaja cu un design aparte ziua este snack bar,iar seara devine a la carte.

Hotel Grifid Metropol

 

Construit in 2013 Grifid Metropol are un concept unic all inclusive premium, atat pentru Nisipurile de Aur cat si pentru litoral Bulgaria. Grifid Metropol este un hotel adults only, ofera turistilor o experienta inedita de vacanta, surprinzatoare pentru litoral Bulgaria. Ofera servicii a la carte adaptate sistemului all inclusive ce satisfac chiar si cele mai rafinate gusturi.

Hotel Grifid Bolero

 

Hotelul Club Grifid Bolero este al doilea hotel deschis de lantul Grifid conceput ca un hotel de familie. Punctul forte il reprezinta aqua park-ul cu sectiune separata pentru copii. Piscinele exterioare mari precum si activitatile multiple ale echipei de animatie sunt preferatele copiilor.Nu trebuie ratata cina a la carte la restaurant asiatic. Meniul specific pregatit cu atentie reprezinta o experienta culinara de neuitat.

Hotel Grifid Arabella

 

Primul hotel deschis in lantul Grifid Hotels hotel clasic, renovat in 2014, Grifid Arabella este un hotel de familie. Amplasat in zona centrala a statiunii Nisipurile de Aur, la 150-200 m de plaja. Grifid Arabella dispune de piscine exterioare mari, alaturi de un miniclub cu multiple activitati si programe de animatie pentru copii.

Hotel Grifid Marea

 

Amplasat langa Grifid Encanto, renovat 2017, Grifid Marea este una dintre cele mai bune optiuni de vacanta pentru familiile cu copii mici. Designul simplu, dar modern al camerelor, alaturi de mini clubul exterior pentru cei mici, creeaza o atmosfera placuta, prietenoasa, la Grifid Marea simtindu-va ca in familie. Camerele cu vedere frontala la mare si cele de tip concept ofera o priveliste deosebita asupra marii.

Hotel Grifid Foresta

Grifid Foresta este al doilea hotel adults only din grupul Grifid, situat intr-o zona retrasa, la 800 m de plaja. Grifid Foresta se adreseaza cuplurilor sau grupurilor de prieteni ce aleg o vacanta accesibila in sistem all inclusive. Grifid Foresta pune la dispozitia turistilor un shuttle bus gratuit la plaja din dreptul Hotelului Grifid Vistamar.

 Hotel Moko Beach

Hotelul Moko Beach by Grifid ultimul hotel intrat in portofolilul lantului Grifid aflat int-un proces de modernizare accelerat. Camerele sunt renovate 2023,se afla la 100m de plaja langa hotel Marea.

Solicita oferta