Pomorie SPA si relaxare
Destinatie

Cele mai bune oferte cazare la hoteluri din Pomorie Bulgaria - Vacante 2024

Pomorie - descrierea statiunii

Pomorie Bulgaria este asezat pe o peninsula stancoasa ingusta, la 350 kilometri de Bucuresti si la aproximativ 20 de kilometri distanta de statiunea Sunny Beach.

Pomorie este una dintre cele mai apreciate  statiuni pentru vacanta SPA in 2024, pentru resursele sale de namol. Cele mai multe hoteluri de aici au un centru SPA, unde turistii pot face tratamente cu namol si alte terapii.

Pomorie este impartita in doua zone centrul vechi al orasului, unde sunt si cateva mici atractii si zona noua. In zona noua sunt cele mai bune oferte de cazare oferite de resorturile  mari.

Plaja Pomorie masoara aproximativ 4 kilometri in lungime si este premiata cu “Blue Flag” pentru calitatea sa, iar intrarea in apa este lina.

Aqua Park Pomorie atrage multi turisti, fiind printre cele mai mari din zona de sud a litoralului bulgaresc. Sunset Aquapark Pomorie atrage prin multitudinea de tobogane cu forme si  nivel de dificultate diferit, care contribuie la reusita vacantelor.

La 5 km nord de Pomorie se afla cea noua unitate de cazare din zona Pomorie Hotel Wave Resort.  Este un  hotel 5 stele Bulgaria foarte popular printre turisti datorita serviciilor de masa ultra all inclusive excelente si a piscinelor exterioare impresionante.

Hotel Wave Resort Pomorie Bulgaria

 Hotelul Wave Resort este un complex nou, deschis in 2019. Situat direct pe plaja ofera conditii exceptionale de cazare ultra all inclusive

 Complexul se intinde pe o suprafata de peste 41.000 mp, are aquapark, centru Spa (2 500 mp) si restaurant a la carte inovator.

 Este o alegere excelenta pentru o vacanta all inclusive pe litoral Bulgaria, complexul aflandu-se intr-o zona care imbina cadrul natural si aerul curat.

In imediata apropiere se afla lacul Pomorie, o laguna de coasta ultra salina, faimoasa pentru namolul vindecator.

INFORMATII ACTUALIZATE SEZONUL ESTIVAL Hotel Wave Resort Pomorie Bulgaria 2023

In sezonul 2023 Hotelul Wave nu va avea plaja amenajata. Umbrelele si sezloangele hotelului vor fi amplasate pe iarba in apropiere de Beach Bar WIND chiar langa plaja.

Pentru oaspetii hotelului care doresc sa stea pe plaja, hotelul pune la dispozitie sezloange si umbrele portabile care pot fi folosite toata ziua. Deasemenea hotelul acorda asistenta in pozitionarea sezloangelor si umbrelelor portabile pe plaja gratuit. Folosirea sezloangelor si umbrelelor portabile pe plaja este gratuita.

Sunset Aquapark Pomorie

In Sunset Aquapark, te poti bucura si simti satisfactia celor mai lungi doua tobogane din Balcani, fiecare avand 150 de metri lungime. Lungimea totala a tuturor toboganelor depaseste 1120 m.

Atractii:

Free Fall si Kamikaze lungime 85 m inaltime 17.5m.

Twister Slide lungime 70m inaltime 8.75m.

Crazy Downhill Zero Gravity lungime 35m inaltime 8.75m.

Typhoon Tunnel lungime 150 m inaltime 14.75m.

Spiral lungime 150 m inaltime 14.75m.

Solicita oferta