PRIMORSKO
Destinatie

Cele mai bune oferte cazare la hoteluri din Primorsko Bulgaria Vacante 2024

Primorsko - descrierea statiunii

Primorsko este localizata in sud-estul Bulgariei fiind la o distanta de 370 de km de Bucuresti.

Primorsko este o statiune preferata in special de tineri, are cele mai bune oferte de cazare, multe vile si hoteluri de 4 stele si hoteluri 5 stele. Unele hoteluri au Centre SPA si practica servicii de tip hotel all inclusive, asigurand astfel vacante fara griji pentru turisti. Acestea sunt preferate de familiile cu copii.

Primorsko are doua plaje: una in partea de nord a statiunii si a doua in partea de sud, ambele cu nisip fin.

Plaja de nord din Primorsko este mai intinsa si mai putin amenajata, este preferata de turistii care cauta plaja mai degajata. Este preferata si de tinerii care vor sa faca surf,aici existand si o scoala de surf.

Plaja sudica este aleasa de cele mai multe ori de catre familiile cu copii, pentru ca este mai ferita si mai bine organizata. In perioada de varf a sezonului cald, aceasta plaja poate sa fie destul de aglomerata.

In zona se poate vizita Beglik Tash un sanctuar tracic format dintr-o serie de blocuri monolitice, intinse pe mai multe hectare. Se presupune ca locul are o energie aparte, principalele sale atractii se numara: Pietrele de sacrificiu, Tronul, Ceasul astronomic sau Labirintul.

Solicita oferta