SUNNY BEACH Cea mai mare si mai animata statiune din Bulgaria
Destinatie

Cele mai bune oferte cazare hoteluri din Sunny Beach Bulgaria Vacante 2024

Sunny Beach - descrierea statiunii

Sunny Beach este cea mai mare statiune de pe litoral Bulgaria, fiind situata la o distanta de 327 km de Bucuresti. Se afla intr-un golf linistit intre statiunile Nessebar si Sveti Vlas, cu aproximativ 8 km de plaja de nisip fin si mare curata.

Sunny Beach ofera cele mai bune oferte de cazare si cele mai multe de pe litoralul bulgaresc pentru anul 2024. Aici gasim de la hoteluri care ofera doar cazare, pana la hoteluri  All Inclusive sau chiar hoteluri Ultra All Inclusive.

Plaja este mai ingusta in zona de nord a statiunii, aproape de iesirea spre Sveti Vlas. Pe masura ce inaintezi  spre sudul statiunii, inspre Nessebar, aceasta va deveni mai lata avand chiar dune de nisip. 

Plaja Sunny Beach este potrivita pentru familiile cu copii, are o intrare lina in apa si un nisip fin. Plaja din Sunny Beach a fost, premiata cu distinctia “Blue Flag”.

Parcul acvatic Action Aqua Park este localizat in vestul statiunii Sunny Beach din Bulgaria. Are peste 30 de atractii acvatice, are peste 36000 de metri patrati, oferind toate elementele pentru petrecerea unei vacante de neuitat.

Sunny Beach este cunoscută pentru viața de noapte palpitantă, cu peste 200 de baruri cu muzică live, discoteci și cluburi de noapte. Tot aici gasim cafenele, cazinouri, puburi și baruri de karaoke, unde petrecerile se întind până în zorii zilei.

Action Aqua Park - Sunny Beach Bulgaria

Atractii Action  Aqua Park -  Sunny Beach :

Wave Pool piscina cu valuri  distractie pentru intreaga familie.

Water Coaster lungime 165 m inaltime 20m.

Turbolence cu o viteza de cobarare de pana la 42km/h.

Black Hole lungime 150 m inaltime 12 m cu efecte de lumini.

Multislide cu 4 piste pentru distractie cu prietenii.

Free Fall lungime 60 m inaltime 18 m,poti prinde viteze de pana la 60 km/h.

Niagara care reda efectul unei cascade plina de adrenalina, viteza si senzatii puternice.

Solicita oferta