SVETI VLAS Una din cele mai noi statiuni din Bulgaria
Destinatie

Cele mai bune oferte cazare la hoteluri din Sveti Vlas Bulgaria Vacante 2024

Sveti Vlas - descrierea statiunii

Sveti Vlas este la o distanta de 340 de kilometri de Bucuresti. Se afla in prelungirea statiunii Sunny Beach (intre Sunny Beach si Elenite), si la mica distanta de Nessebar (12km).

In Sveti Vlas poti petrece vacante pentru toate gusturile, sunt atat hoteluri  all inclusive, cat si apartamente self catering.

Plaja Sveti Vlas este usor ingusta, are un kilometru lungime si este prelungita pana aproape de plaja din statiunea Sunny Beach. Are atat portiuni amenajate cu sezlonguri si umbrele, cat si portiuni de plaja libera, toate cu nisip fin. Exista si  plaje foarte bune, premiate “Blue flag” in statiune (Plaja Centrala si Plaja de Est).

Cea mai buna oferta de cazare Sveti Vlas este reprezentata de Voya Beach Resort, hotel Ultra All Inclusive. Este cel mai nou hotel 5 stele din Sveti Vlas, deschis in 2022, fiind situat chiar pe malul marii.

In Sveti Vlas gasim si cel mai mare port de iahturi din Bulgaria, Dinevi Marina, cu o capacitate de 300 de iahturi. Portul pe langa afluxul de turisti pe care il aduce localitatii, constituie un loc de  promenada pentru toti turistii statiunii.    

Solicita oferta