Destinatie

Hoteluri cu plaja privata Bulgaria 2024

O parte dintre hotelurile de pe Litoral Bulgaria ofera utilizarea gratuita a sezlongurilor si a umbrelelor pe plaja privata. De retinut costul mediu in Bulgaria pentru 2 sezlonguri si 1 umbrela se situeaza intre 25-30 leva pe zi. Avantajul hotelurile cu plaja privata este ca poti sa pleci si sa revii de cate ori vrei intr-o zi la plaja fara costuri suplimentare.

Un atu al hotelurilor cu plaja privata din Bulgaria sunt activitatile de entartainment, ce se pot organiza pe plaja : volei, fotbal etc.

Hotelurile cu plaja privata Bulgaria ofera 2 sezlonguri si 1 umbrela/camera in limita disponibilitatilor, sau unele hoteluri chiar le garanteaza. (statiunea Albena).

La anumite hoteluri distanta intre hotel si plaja pe care se oferta gratuitatea poate fi apreciabila. In aceste situatii majoritatea hotelurilor ofera si transport catre plaja.

Cele mai multe hoteluri cu plaja privata sunt considerate de turistii cu copii, hoteluri Family Friendly Bulgaria. O parte  din hoteluri pentru un confort maxim ofera o gama complexa de servicii, ele devenind astfel Hoteluri Ultra All Inclusive Bulgaria.

In functie de hotel, pe plaja privata/sau in apropierea ei, de cele mai multe ori se regaseste si un Beach-Bar. Acesta ofera bauturi racoritoare si cocktailuri excelente pentru atmosfera torida de vara.

Plaja privata fiind administrata de hotel este curatata zilnic si este supravegheta de salvamari, astfel turistii putandu-se bucura de vacanta fara griji.

Va prezentam lista hotelurilor cu plaja privata Bulgaria 2024 care ofera gratuitate pentru sezlong si umbrela pe plaja. De mentionat ca aceasta lista poate suferi oricand modificari in functie de actualizarile primite de la hoteluri.

Hoteluri cu plaja privata Albena

Hoteluri cu plaja privata Kranevo

Hoteluri cu plaja privata Kavarna

Hoteluri cu plaja privata Duni

Hoteluri cu plaja privata Obzor si Nessebar

Hoteluri cu plaja privata Sunny Beach

Hoteluri cu plaja privata Nisipurile de Aur

Solicita oferta