Destinatie

Cele mai bune hoteluri cu Aqua Park Bulgaria 2024

Hoteluri cu Aqua Park Bulgaria permit petrecerea unor vacante pline de distractie cu prietenii si familia si pot fi clasificate:

 hoteluri cu  Aqua Park propriu la care au acces doar turistii hotelului.

 hoteluri cu acces  la Aqua Park-ul statiunii gratuit pentru turistii cazati in respectivele hoteluri si cu plata pentru ceilalti  turisti.

hoteluri cu piscine cu tobogane si amenajari asemanatoare care pot fi asimilate mai mult sau mai putin cu un Aqua Park.

Aceste hoteluri cu Aqua Park de pe litoral Bulgaria ofera cazare All Inclusive si cazare Ultra All Inclusive.

 

Hotel Aqua Paradise Resort Nessebar

Construit in 2018, hotelul este situat langa unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Balcani si la 500 de metri de plaja. Oaspetii hotelului au acces gratuit la Aquapark Nessebar, este ideal pentru o vacanta cu familia in Bulgaria.

All Inclusive Splash World ofera o gama de bauturi si gustari la Food Corner din cadrul Aqua Park. Bauturi (10:00-17:00): bauturi non-alcoolice si alcoolice locale, la draft, cocktailuri, bauturi calde. Snacks (12:00-16:00): fast food, salate, inghetata.

Centru sportiv, amfiteatru, piscine in interior si in aer liber, tenis de masa, darts, biliard, bachet, volei, mini fotbal, tenis de camp. Adolescentii se pot bucura de o sala speciala, dotata cu jocuri interactive moderne.

Hotel Ralitsa Aqua Club Albena

Complex Ralitsa Aqua Club este situat in zona de parc, la aproximativ 900 m de plaja. Este format din Hotel Ralitsa Aqua Club si Vilele Ralitsa Aqua Club. Complexul ofera turistilor cazare Ultra All Inclusive

In apropiere se afla Aqua Park AquaMania Albena, la care oaspetii hotelului beneficiaza de acces gratuit. 

Turistii cazati in hotelurile Ralitsa Superior, Vita Park și Vilele Vita Park beneficiaza de intrare gratuita nelimitata la Aqua Park Aqua Mania.

Mai jos regasiti o lista cu cele mai bune hoteluri cu Aqua Park Bulgaria 2023, din toate categoriile enumerate mai sus.

Solicita oferta