. .
Destinatie

Hoteluri de lant Bulgaria 2024

De ce sa alegi hoteluri de lant in Bulgaria?

Hotelurile de lant Bulgaria 2024 sunt hotelurile care apatin grupurilor hoteliere internationale care sunt prezente in toata lumea.

Hotelurile de lant reusesc sa castige increderea turistilor prin seriozitate si servicii all inclusive de calitate (datorita zecilor de ani din ospitalitate). Doar prezenta lor intr-o statiune este o garantie suplimentara pentru turisti a unei zone cu un potential deosebit.

Unul dintre avantajele unei vacante la Hotelurile de lant Bulgaria este amplasarea pe plaja sau foarte aproape de plaja a hotelurilor.Aceste hoteluri au un concept unic care este specializat in vacante in familie, ele fiind unele din cele mai bune hoteluri family friendly Bulgaria.

Amplasarea lor este facuta cu atentie de obicei in statiuni mai putin aglomerate (Obzor, Nessebar) ele fiind construite de la zero. Dar le gasim si in zone mai retrase ale marilor statiuni (partea nordica din Nisipurile de Aur sau zona sudica din Sunny Beach). Constructia de la zero permite proiectarea unor spatii de cazare si de petrecere a timpului liber generoase, cu un numar mare de camere.

Sistemul all inclusive este dedicat familiilor cu copii, astfel ca si cei mai mici turisti se pot bucura de facilitati multiple, activitati specifice si programe complete de animatie.

Majoritatea sunt hoteluri all inclusive Bulgaria ele exceland la capitolul servicii de masa, meniul fiind foarte diversificat si adaptat nevoilor celor mici. Vom gasi aici de la mancare pentru bebelusi, kids corner, snack baruri, restaurante a la carte cu specific diferit.

Punctele forte al hotelurilor de lant Bulgaria sunt multitudinea de facilitati pentru copii si a programelelor de animatie adaptate fiecarei categorii de varsta. Un alt aspect important il reprezinta faptul ca majoritatea hotelurile de lant sunt hoteluri 5 stele Bulgaria si hoteluri 4 stele Bulgaria.

Aceste hoteluri sunt foarte bine echipate, de la piscine exterioare de diferite dimensiuni, tobogane, aquapark-uri, cluburi pentru copii pana la terenuri de sport. Deasemena au echipe de animatie dedicate care fac din sejurul turistilor cea mai frumoasa amintire de vacanta de pe litoral Bulgaria.

O alta tendinta este aparitia hotelurilor de lant national, adica hoteluri dezvoltate de companii de turism bulgaresti care ofera deasemenea servicii foarte bune. Majoritatea acestor hoteluri sunt hoteluri ultra all inclusive Bulgaria ele incercand sa ofere servicii complete pentru toate categoriile de varsta.

De mentionat Hotelurile Grifid in Nisipurile de Aur, A Hotels in Constantin si Elena, sau Effect in Kranevo si DIT in Sunny Beach.

Solicita oferta